Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Spoločnosť EY vyhlasuje na Slovensku medzinárodnú súťaž EY Podnikateľ roka

Kategória: Spravodajstvo

Spoločnosť EY vyhlasuje na Slovensku jubilejný desiaty ročník medzinárodnej súťaže EY Podnikateľ roka, ktorý bude Slovenskú republiku reprezentovať na prestížnom svetovom finále v Monte Carle.

Bratislava 16. septembra (TASR) - Spoločnosť EY vyhlasuje na Slovensku jubilejný desiaty ročník medzinárodnej súťaže EY Podnikateľ roka, ktorý bude Slovenskú republiku reprezentovať na prestížnom svetovom finále v Monte Carle. Porotu zaujímajú nielen hospodárske výsledky, ale najmä výnimočný podnikateľský príbeh. 
      Nominovaní podnikatelia budú súťažiť v troch kategóriách: EY Podnikateľ roka Slovenskej republiky, EY Technologický podnikateľ roka a EY Začínajúci podnikateľ roka. Prihlášky je možné posielať do 15. novembra. Záštitu nad súťažou EY Podnikateľ roka 2015 prevzal prezident Slovenskej republiky.
      V súčasnosti sa ako jediná svetovo uznávaná súťaž svojho druhu pravidelne vyhlasuje v 60 krajinách na šiestich kontinentoch.
      "Pred desiatimi rokmi bolo už aj v Slovenskej republike mnoho úspešných podnikateľov, ktorí vybudovali svoje firmy tvrdou prácou a mali výnimočného podnikateľského ducha. Preto sme sa rozhodli pridať k našim kolegom vo svete a vyhlásiť prvého EY Podnikateľa roka Slovenskej republiky. Čas ukázal, že rozhodnutie bolo správne a súťaž s každým ročníkom silnela – ocenenie EY Podnikateľ roka získalo prestíž nielen v podnikateľskej sfére, ale aj v širšej verejnosti," hovorí Matej Bošňák, vedúci partner spoločnosti EY na Slovensku.
      Nominovať podnikateľa do súťaže môže ktokoľvek, napríklad aj jeho kolega, zákazník, zamestnanec alebo príbuzný, najlepšie prostredníctvom nominačného formulára na stránkach www.podnikatelroka.sk. Na týchto webových stránkach je taktiež k dispozícii prihláška pre uchádzačov. 
      Meno držiteľa titulu EY Podnikateľ roka bude spolu s víťazmi v ďalších kategóriách vyhlásené v marci 2016. Víťaz zo Slovenskej republiky sa zúčastní na celosvetovom finále, ktoré sa uskutoční 8. – 12. júna 2016 v Monte Carle. 
      TASR informovala Zuzana Marhefková z EY v SR.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.