Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Oddelenia registra na daňových úradoch sú otvorené do 17. hodiny len dnes

Kategória: Spravodajstvo

Na daňových úradoch (DÚ) v SR si občania a firmy môžu vybaviť registráciu pre daň z príjmov, daň z pridanej hodnoty (DPH) alebo novej elektronickej registračnej pokladnice v štandardnom kratšom režime a počas rozšírených úradných hodín do 17. hodiny už len dnes.

Bratislava 3. februára (TASR) – Na daňových úradoch (DÚ) v SR si občania a firmy môžu vybaviť registráciu pre daň z príjmov, daň z pridanej hodnoty (DPH) alebo novej elektronickej registračnej pokladnice v štandardnom kratšom režime a počas rozšírených úradných hodín do 17. hodiny už len dnes. Rovnako bude pracovať aj CallCentrum Finančnej správy (FS) SR. Do konca februára oddelenia registra DÚ budú už využívať zákonnú 30-dňovú lehotu.
      "Pre skoršie vybavenie odporúčame priniesť všetky potrebné doklady k registrácii, aby nebolo potrebné vyzývať podnikateľov na doplnenie údajov. Registrácia sa vráti do pôvodného režimu počas prvého marcového týždňa," informovala TASR hovorkyňa FS Patrícia Macíková.
      Vybavovanie prideľovania DKP pre elektronické registračné pokladnice bude plynule fungovať počas celého februára. Všetky informácie sú zverejnené aj na www.financnasprava.sk a poskytnú ich aj pracovníci CallCentra na čísle 048/431 72 22.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.