Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Sociálna poisťovňa hľadá dodávateľa na zlepšenie komunikačných služieb

Kategória: Spravodajstvo

Sociálna poisťovňa (SP) chce zlepšiť svoju komunikáciu s klientmi. Hľadá preto dodávateľa, ktorý zabezpečí a nainštaluje technické a softvérové vybavenie pre zabezpečenie väčšej spoľahlivosti a dostupnosti komunikačných služieb.

Bratislava 27. júla (TASR) – Sociálna poisťovňa (SP) chce zlepšiť svoju komunikáciu s klientmi. Hľadá preto dodávateľa, ktorý zabezpečí a nainštaluje technické a softvérové vybavenie pre zabezpečenie väčšej spoľahlivosti a dostupnosti komunikačných služieb. Hodnotu zákazky odhaduje SP vo výške 500.000 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).
      Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra zverejnenom vo vestníku verejného obstarávania. Ako uviedla poisťovňa, dodávateľ by mal zabezpečiť realizáciu záložného prístupového bodu pre komunikačný systém, zvýšiť technologickú úroveň a databázové vybavenie informačného a poradenského centra. "Súčasťou predmetu zákazky sú aj súvisiace služby, to znamená doprava, inštalácia dodaných softvérových a hardvérových produktov a zariadení, ich konfigurácia, integrácia a implementácia riešení na jestvujúce systémy komunikačného prostredia, podpora softvérových licencií, vykonávanie záručného servisu v rozsahu stanovených podmienok," uvádza sa vo vestníku.
      Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 4. septembra tohto roka. Pri súťaži sa použije elektronická aukcia a kritériom pre výber víťaza bude najnižšia cena.
      Záujemcovia však budú musieť splniť niekoľko podmienok. "Uchádzač musí spĺňať podmienky týkajúce sa finančného a ekonomického postavenia," uvádza sa vo vestníku. Napríklad nemôže byť v nepovolenom debete, v prípade splácania úveru musí dodržiavať splátkový kalendár a nesmie byť v exekúcii. Taktiež bude musieť predložiť aj potvrdenie, ktoré nie je staršie ako tri mesiace, o tom, že nemá evidované nedoplatky poistného a nemá ani daňové nedoplatky. Poisťovňa chce zákazku financovať z rozpočtu správneho fondu.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.