Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Slovenská pošta predĺži 31. marca úradné hodiny

Kategória: Spravodajstvo

V posledný deň na podanie daňových priznaní bude otvorených dlhšie 85 vybraných pôšt.

BRATISLAVA 26. marca (SITA) - Slovenská pošta vychádza aj v tomto roku v ústrety zákazníkom pri podávaní daňových priznaní. V posledný deň ich podania, teda 31. marca 2014, predĺži svoje hodiny pre verejnosť na 85 vybraných poštách v rámci celého Slovenska. Informovala o tom v stredu Slovenská pošta. Nadštandardne tak budú otvorené pošty väčšinou v okresných a krajských mestách.

Klienti pošty budú môcť využiť aj služby "non stop“ pošty na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde sa budú dať podať daňové priznania až do 24:00 hod. Ako ďalej informovala pošta, okrem tejto pobočky budú v hlavnom meste predĺžené otváracie hodiny na ďalších štyroch poštách. "V Trnave budú tri pošty otvorené dlhšie, v Banskej Bystrici štyri a v Košiciach šesť pôšt. V Žiline a Prešove budú predĺžené otváracie hodiny na jednej pošte. Celý zoznam rozšírených otváracích hodín dňa 31. marca 2014 je umiestnený na webovej stránke www.posta.sk," informovala Slovenská pošta.

Slovenská pošta v minulom roku v spolupráci s finančnou správou otvorila kontaktné miesta daňových úradov aj na svojich vybraných pobočkách. Tieto môžu zákazníci využívať na získanie základných informácií k daniam. "Od 1. marca 2013 do 31. decembra 2013 využilo služby kontaktných miest daňových úradov 57 tis. ľudí, pričom najväčší záujem zo strany klientov bol o podanie daňového priznania," uviedla pošta. V súčasnosti sú zákazníkom k dispozícii tri kontaktné miesta, a to v Novej Bani, Vrábľoch a Novákoch.

© 2014, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.