Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Slovenská pošta predĺži 2. apríla úradné hodiny

Kategória: Spravodajstvo

V posledný deň na podanie daňových priznaní bude otvorených dlhšie 108 vybraných pôšt.

BRATISLAVA 19. marca (SITA) - Slovenská pošta predĺži v posledný deň termínu na podanie daňových priznaní úradné hodiny. Občania ako aj firmy budú môcť využiť 2. apríla predĺžené hodiny pre verejnosť na 108 poštách v rámci Slovenska. "Pri vychádzaní zo skúseností z predchádzajúcich rokov budú nadštandardne otvorené pošty väčšinou v okresných a krajských mestách," informovala v utorok pošta.

Klienti pošty budú môcť využiť aj služby "non stop" pošty na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde sa budú dať podať daňové priznania až do 24:00 hod. Okrem tejto pošty budú v hlavnom meste predĺžené otváracie hodiny na ďalších štyroch poštách. "V Trnave budú tri pošty otvorené dlhšie, v Banskej Bystrici štyri a v Košiciach šesť pôšt. V Žiline a Prešove budú predĺžené otváracie hodiny na jednej pošte. Celý zoznam rozšírených otváracích hodín dňa 2. apríla 2013 je umiestnený na webovej stránke www.posta.sk," informuje Slovenská pošta. Od začiatku marca upravila úradné hodiny svojich pracovísk aj finančná správa. V súvislosti s preberaním daňových priznaní sú upravené úradné hodiny v klientských zónach na všetkých daňových úradoch, ich pobočkách a kontaktných miestach. Pracoviská daniarov sú od začiatku mesiaca prístupné občanom, ako aj firmám od 8:00 hod. do 16:00 v pondelok, utorok a vo štvrtok. V stredu pracoviská úradujú od 8:00 do 17:00 hod. a v piatok od 8:00 do 14:00.

V posledný pracovný týždeň marca budú pracoviská sprístupnené od 8:00 do 17:00 hod., a to v pondelok 25. marca a utorok 26. marca. V stredu 27. marca a vo štvrtok 28. marca sú úradné hodiny stanovené od 8:00 do 18:00 hod. a v posledný deň na podanie priznaní, v utorok 2. apríla, od 8:00 do 19:00.

© 2013, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.