Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Slovak Business Agency získala medzinárodné ocenenia

Kategória: Spravodajstvo Autor/i: MH SR Zdroj: MH SR

Slovak Business Agency (SBA) získala s projektom Národné podnikateľské centrá v medzinárodnej konkurencii až dve ocenenia. Ceny každoročne udeľuje v Spojených štátoch amerických Medzinárodná asociácia pre inováciu podnikania (International Business Innovation Association). Asociácia oceňuje biznis inkubátory a podnikateľské centrá, ktoré  prispievajú k rozvoju regionálneho potenciálu a ekonomického rastu po celom svete.  Ocenenia sa každoročne už viac ako 30 rokov udeľujú inštitúciám, ktoré podporujú podnikanie, technologický vývoj a rôzne formy rozvoja inovácií a podnikateľských aktivít.

Inštitúcie, ktoré významne prispeli k rozvoju odvetví prostredníctvom svojich produktov, služieb a programov získali koncom apríla tohto roku ceny v rôznych kategóriách v medzinárodnej súťaži InBIA Awards.  SBA uspela s projektom Národné podnikateľské centrá. Prvé ocenenie, ktoré si virtuálne odnáša je Podnikateľské centrum roka (Entrepreneurship Center of the Year Awards) v kategórii ,,Mixed-Use“.  Je to ocenenie určené pre podnikateľské podporné inštitúcie so širokým portfóliom služieb. Takýmito službami disponuje a ponúka ich svojim klientom aj SBA.

Druhým ocenením je prestížna cena „Dinah Adkins“ pre podnikateľské centrá, ktoré slúžia širokej verejnosti a vynikajú v podpore podnikania, inkubácie a manažmente programov. To Slovak Business Agency v tomto ročníku podľa hodnotiteľov naplnila najlepšie spomedzi všetkých. „Sme veľmi radi za prestížne medzinárodné ocenenie, ktoré sme na InBIA Awards získali. Je to pre nás cenná spätná väzba za každodenné úsilie, ktoré vynakladáme v poskytovaní bezplatnej podpory podnikateľom i nepodnikateľom. Veríme, že aj naďalej budeme prostredníctvom našich služieb prispievať k zlepšovaniu podnikateľského prostredia na Slovensku,“ hovorí Martin Holák, generálny riaditeľ Slovak Business Agency.

InBIA je globálna nezisková organizácia, ktorej súčasťou je viac ako 2200 inštitúcií pôsobiacich v 62 krajinách sveta. Pomáha viesť, mentorovať a rozvíjať udržateľné programy na podporu podnikania bez ohľadu na priemyselné odvetvie či demografiu.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.