Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Menia sa termíny výplaty dôchodkov a rent z dôvodu sviatkov

Kategória: Spravodajstvo

Sociálna poisťovňa upozorňuje dôchodcov, poberateľov úrazových rent a pozostalostných úrazových rent, že počas veľkonočných sviatkov sa zmenia výplatné termíny.

Bratislava 11. apríla (TASR) - Sociálna poisťovňa upozorňuje dôchodcov, poberateľov úrazových rent a pozostalostných úrazových rent, že počas veľkonočných sviatkov sa zmenia výplatné termíny. Poberatelia dôchodkov, ktorým výplatný termín dôchodkovej dávky v hotovosti prostredníctvom pošty pripadá na 14. apríl 2017, dostanú dôchodky vyplatené v predstihu už o deň skôr, a to vo štvrtok 13. apríla. Dôchodcom s výplatným termínom 16. apríl budú dôchodky doručené v utorok 18. apríla. 
      Dôchodcom, ktorým chodia dôchodky na bankový účet a ich výplatný termín vychádza na tohtoročný 14. apríl, 16. apríl a 18. apríl, budú na účet poukázané v predstihu už 13. apríla.
      Poškodeným, ktorí poberajú úrazovú rentu a pozostalostnú úrazovú rentu s výplatným termínom 15. apríla, sa výplatný termín presúva na 13. apríla.
      TASR informovala Sociálna poisťovňa.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.