Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Firmám ostáva len týždeň na registráciu do súťaže Technology Fast 50

Kategória: Spravodajstvo

Registrácia do súťaže technologických spoločností Technology Fast 50 sa uzatvára 31. júla 2019.

Bratislava 24. júla (TASR) -  Slovenským spoločnostiam, ktoré sa chcú prezentovať v rámci technologickej špičky z regiónu strednej Európy, ale aj sveta, tak zostáva už len týždeň na prihlásenie do rebríčka. Informoval o tom Andrej Fekete z Deloitte Audit.
      "Záujem slovenských spoločností o rebríček každý rok rastie. Minulý rok sa zo Slovenska prihlásilo rekordných 26 spoločností, z ktorých sa v stredoeurópskom rebríčku umiestnili tri. Mnohé z nich dosiahli významný trojciferný, dokonca až štvorciferný rast. Ide o spoločnosti, ktoré môžu byť inšpiráciou nielen pre začínajúcich podnikateľov, ale i pre etablované firmy, ktoré sa potrebujú rozvíjať a inovovať," vysvetlila vedúca partnerka spoločnosti Deloitte na Slovensku Ivana Lorencovičova.
      Spoločnosť vyhlási výsledky 20. ročníka súťaže pre najrýchlejšie rastúce technologické spoločnosti v strednej Európe v októbri. Oprávnení súťažiaci budú automaticky prihlásení do súťaže Deloitte EMEA Technology Fast 500.
      Prihlásené technologické spoločností zo Slovenska sa môžu uchádzať o ocenenie v hlavnej kategórií Fast 50 alebo v jednej zo štyroch vedľajších kategórií, a to Vychádzajúce hviezdy (najmladšie spoločnosti), Veľká päťka (najväčšie spoločnosti), Cena za najväčšiu inováciu a Cena za sociálnu inováciu.
      "Slovenské firmy z technologického odvetvia sú na vysokej úrovni, dosahujú výborný rast, a sú porovnateľné s firmami z regiónu strednej Európy, čo dokazujú aj výsledky z predchádzajúcich ročníkov, kde sa pravidelne umiestňovali na popredných miestach rebríčka. Veríme, že aj tento rok budú úspešné a zviditeľnia tak seba, ale aj Slovensko," uzavrela Lorencovičová.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.