Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Aktuality

Finančná správa odhalila už v prvý deň lotérie nepravé bločky

Kategória: Spravodajstvo

Finančná správa prijala od spotrebiteľov v prvý deň fungovania lotérie 33 podnetov na preverenie pravosti bločku, z ktorých až 27 odhalilo nepravý bloček.

 

 

 

 

 

 

 

BRATISLAVA 17. septembra (SITA) - Finančné riaditeľstvo SR vďaka národnej bločkovej lotérii odhalilo 27 podozrivých bločkov hneď v prvý deň fungovania lotérie. Celkovo prijala finančná správa v prvý deň lotérie od spotrebiteľov 33 podnetov, čo je viac ako za celý predchádzajúci mesiac. Uviedla to hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková. Medzi podnetmi prevažovali bločky, ktoré občania poslali z dôvodu overenia ich pravosti.

"Z 33 podnetov až 27 je takých, kde občania nahlásili bloček, ktorý sa nedá zaregistrovať, resp. pri jeho dôslednejšej kontrole zistili, že neobsahuje znak MF či číslo bločku," dodala Macíková. V ostatných šiestich podnetoch spotrebitelia nahlásili prevádzku, ktorá im nevydala žiadny blok.

 

© 2013, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

 

 

 

 

 

 

 


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.