Portál časopisov
Dane a účtovníctvo v praxi a DPH v praxi

Online časopis

Odmena za poradenské služby

Rubrika: Naša poradňa

Slovenská spoločnosť (ďalej len „spoločnosť“) uzatvorila zmluvu o poradenstve s nezávislým zmluvným partnerom z Kanady (konzultantom za účelom poskytovania poradenských činností). Zmluvný partner bude tieto činnosti vykonávať v Kanade, ale budú zahŕňať aj osobné návštevy v SR a na iných miestach, napr. v ČR, ktoré budú súvisieť s poskytnutím zodpovedajúcej služby. Vedľajšie výdavky, ktoré vzniknú zmluvnému partnerovi z titulu poskytovania služieb, napr. pri návšteve v SR, v ČR, ako je cestovné – letenky, ubytovanie a iné poplatky budú spoločnosti preúčtované. Zmluvne je dohodnutá mesačná odmena, ktorá bude fakturovaná každé tri mesiace.


Slovenská spoločnosť (ďalej len „spoločnosť“) uzatvorila zmluvu o poradenstve s nezávislým zmluvným partnerom z Kanady (konzultantom za účelom poskytovania poradenských činností). Zmluvný partner bude tieto činnosti vykonávať v Kanade, ale budú zahŕňať aj osobné návštevy v SR a na iných miestach, napr. v ČR, ktoré budú súvisieť s poskytnutím zodpovedajúcej služby. Vedľajšie výdavky, ktoré vzniknú zmluvnému partnerovi z titulu poskytovania služieb, napr. pri návšteve v SR, v ČR, ako je cestovné – letenky, ubytovanie a iné poplatky budú spoločnosti preúčtované. Zmluvne je dohodnutá mesačná odmena, ktorá bude fakturovaná každé tri mesiace.
 
1.Je správne, ak zmluvný partner vystaví faktúru za obdobie 10, 11, 12/2007 za poradenstvo spolu, ak v mesiacoch 10,11, časť 12/2007 bola služba poskytnutá iba z Kanady a časť v 12/2007 (ide o 5 dní) služba poskytnutá na území SR a z toho dôvodu si žiada preplatiť vedľajšie
Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.

Seriály